Newest Post

// Posted by :Oğuz Kaan Cüni // On :27.04.2013

NameRankAffiliationStatus
İsmi Yok1stN/AAktif
İsmi Yok2ndN/AAktif
İsmi Yok3rdN/AAktif
İsmi Yok4thN/AAktif
Jura Neekis5thLamia ScaleAktif
Makarov DreyarN/AFairy TailAktif
SiegrainN/AMagic CouncilKaldırıldı
Jose PorlaN/APhantom LordKaldırıldı
İsmi YokN/ABilinmiyorBilinmiyor
İsmi YokN/ABilinmiyorBilinmiyor


10 Büyücü Aziz (聖十 大魔導 Seiten Daimadō) 10 tane harika büyü gücü olan en iyi büyücüler olarak seçilen büyücülerdir.Çoğunun kimliği tanınmıyordur.


Jura Neekis

   Jura Neekis (ジュラ · ネェキス Jura Nēkisu) o ünlü Lamia Scale üyesi olarak kabul edilir Lamia Scale Loncasının bir büyücüsü ve On Büyücü Aziz'den biridir.Jura büyü dünyasında büyüyü başarılı kullanımı ile bilinir,Toprak Büyüsü kullanıcısı olarak bilinir.









Makarov Dreyar


Büyü: Titan ve pek çok diğeri

Yaş: 88



  88 gibi bir yaşta olmasına rağmen emekli olamayan lonca efendisi. Lonca üyelerine ‘evlatlarım’ gözüyle bakan loncasındaki herkesin iyiliği için Konseyi bile hiçe sayar. Genliğinden beri Polyuchka-san, Yajima-san ve Rob Dede ile birlikte loncanın üyesidir.

On Aziz Büyücüden biridir ve bu azizlerin en güçlülerindendir. Titan Büyüsü gibi çok etkili büyüleri olduğu gibi daha başka birçok büyüde de uzmandır. Ancak kuşkusuz en güçlü büyüsü Peri Yasası’dır. Emekli olamamasının en önemli gerekçesi loncanın başına geçecek uygun birini bulamamasıdır.





Siegrain(Jellal)

  Jellal Fernandes (ジェラール・フェルナンデス Jerāru Ferunandesu):Jellal'de Erza gibi Cennet Kulesinde esirdi. Ama daha sonra Ultear isimli büyücünün etkisi altına girerek, güç için Zeref isimli kara büyücüyü diriltmek istedi. Bu yüzden Erza'yı ihanet etmiş gibi göstererek geri kalan arkadaşları ile Cennet Kulesini tamamladı. Daha sonra Natsu ve diğerleri onu yendiler ama Jellal konsey tarafından cezaya çarptırıldı. Erza'ya aşıktır. Ayrıca yasal olmasa da 10  Büyücü Aziz arasında görülür.






Jose Porla


  Jose Porla (ジョゼ · ポーラ Joze PORA) eski Phantom Lord Loncasının master'ı. Phantom Lord ve Fairy Tail arasındaki lonca savaşını kışkırtmadan önce, On Büyücü Azizden biriydi. Söz konusu savaşı onun kışkırtmasıyla atıldı.Sonuçta Jose Büyücü Aziz olarak unvanını mal ve Loncasının dağılmasından yol açtı.



















Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Fairy Tail //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //