Newest Post

// Posted by :Oğuz Kaan Cüni // On :26.04.2013

1-Fairy Tail 

    Her büyücünün aldığı görevi genelde bir şeylere zarar vererek yaptığı (bu konuda en iyisi kuşkusuz Natsu), iş yapmayanlarında lonca salonun da kafayı çektiği Magnolia Şehrinin kuzeyinde bulunan (şehirdeki tek büyü loncasıdır), Fiore Krallığı’nın en iyi loncalarından biridir. Her üyesi aldıkları görevleri bir arada yapmayı severler ve bu konuda bayağı iyi iş çıkarırlar. Bu yüzden loncadaki üyelerin hepside arkadaşlığa çok fazla önem verdiklerinden genelde kavga etselerde her zaman çok iyi anlaşırlar. Bir arkadaşları için çekinmeden canlarını feda etmeye hazır durumdadırlar
   Büyük Era Konsey’i tarafından sürekli uyarılmalarına rağmen doğru bildiklerinden şaşmazlar(Bu yüzden Usta  Makarov’un başı çok ağrır). Neyse ki Konsey üyelerinden biri Yajima-san ve Fairy Tail’i her konuda savunmaya çalışıyor. Genellikle lonca üyelerine göstermelik cezalar verilir.
Loncaya katılmak için aranan tek şart, katılmayı istemek. Üye alımında herhangi bir seçim yapılmaz.


2-Sabertooth

     Sabertooth Fiore Krallığında en az üyeye sahip loncadır,aralarında beş harika büyücü vardır.Üye alımında gereksinim istenmeden yeni üyeler kabul edilir.Fiore'nin eski en iyi loncası, Fairy Tail, aksine, Sabertooth yüksek standartlara sahip gibi görünüyor.Standartlar sadece uzun bir süre yöneten Yukino, tarafından belirtildi.








3-Twilight Ogre

    Fiore Krallığı yer alan Magnolia Şehrindeki ana bir loncadır,ülkenin güney kıyısında yer alır.Onların merkezi zengin süslü büyük bir kapısı,etkileyici binası,onları temsil edilmektedir. Üst kısmında, binanın lonca simgesi olan dev boynuzları bir çift ve çatı sivri bir dizi ile dekore edilmiştir animede binanın farklı tasarımı var:. Bir Japon tarzı, daha büyük bir kapı, zincir ve çitler.Üstteki lonca simgesi olan kısımda bir ogre resmi var.



4-Lamia Scale


 Lamia Scale,ilk olarak,lonca birliklerinin bir araya gelip,ittifak oluşturduğu zaman görülmüştür.Lyon Vastia;yani Gray'in çocukluk arkadaşı da bu loncaya katılmıştır.Fiore'nin hatırı sayılır,iyi loncalarından bir tanesidir.Ustası 10 aziz büyücülerdendir.Oracion Seis adlı kötü grubu alaşağı etmek için,diğer loncalarla birlik olurlar.Lamia Scale'nin bir üyesi olan Jura Neekis'de 10 aziz büyücülerdendir.Fairy Tail'in Tenroujima'ya sıkışıp kalmasından dolayı,7 yıl   içerisinde en güçlü ikinci lonca olarak boy göstermiştir.









5-Blue Pegasus

   Blue Pegasus loncasının yeri tam olarak bilinmemektedir.Blue Pegasus Bob ilk mevcut master,aynı zamanda Fairy Tail lonca eski bir üyesi tarafından yıl X764 yılında kurulmuştur.











6-Quatro Cerberus(Quatro Puppy)

   Lonca efendilerinin, Makarov ile arkadaşlığı dışında, hakkında pek bir şey bilinmemektedir.Köpek temalı ilginç bir loncadır. loncanın en güçlü adamlarından biri büyü oyunları sırasında otoko elfman tarafından yenilince loncanın adı quatro puppy'e dönmüştür.








7-Marmaid Heel

   Marmaid Heel loncasının genelde üyelerinin kız olması ile tanınır.Erza'nın küçüklük arkadaşları olan Sho ve Wally o loncadadır.Loncanın konumu bilinmemektedir.








8-Raven Tail

   Ivan Dreyar yani Fairy Tail'in Master'ı Makarov'un oğlu olan kişi tarafından Fairy Tail'de yaptığı kötü şeyler sayesinde atıldıktan sonra bu loncayı kurmuştur.Loncayı Gajeel ile çift taraflı casus şeklinde yedi yıl boyunca
takip etmiştir,Gajeel Ivan'ın gözünde Ivan'ın casusuydu ama gerçekte Makarov'un casusudur.



9-Titan Nose

   Titan Nose 
İsmi dışında hakkında hiç bir şey bilinmemektedir.Devin Burnu olarak tercüme edilebilir.














10-Phoneix Grave
   Fiore Krallığında bulunan bir yasal lonca olması dışında Phoenix Grave loncası hakkında pek bir şey bilinmemektir. Onun önde gelen üyelerinden biri Mace Orlando, Felsefe Dergisi ben X784 My Boyfriend sıralamasındadır.















Beğenilerinizi ve Önerilerinizi yorumda belirtin lütfen...

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Fairy Tail //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //