Newest Post

// Posted by :Oğuz Kaan Cüni // On :17.05.2013

Ice-Make (Static)
Ice Magic
Unison Raid

Ice-Make

Ice-Make (氷の造形魔法, アイスメイク, Aisu Meiku) buzdan eşyalar yaratmak için kullanılan bir caster-tipi bir büyüdür 
 Bu büyü sadece buz kullanıcıları tarafından kullanılır.Kalıp-tipi bir büyüdür.Saldırı ve savunma yapabilmek için buz dizisi oluştırabilir.
Mücadele dışında kullanıcı aynı zamanda zemini buz kaplayabilir,buz kullanarak çevresini değiştirebilir.Çeşitli Yaralanmaları Önlemek için kullanılabilir.Ice-Make'in bilinen iki türü vardır.Birincisi Static Ice-Make.Çevreyi etkileyen bu tür silah olarak cansız nesneler, oluşturulması ile karakterizedir.
İkincisi ise Dynamic Ice-Make türde ise genelde buzdan hayvan şeklinde animasyonlu buz heykeller oluşturulur.Daha çok uzaktan saldırılar için Dynamic Ice-Make kullanılır.




Ice Magic



Ice Magic bir Caster-Tipi büyüdür,bu büyü buz elementi ile yapılır.Ice magic kullanıcıları tarafından buz yaratılması ve işlenmesine olanak sağlar.Ice magic hakkında kendi vücudunu buza dönüştürülerek yapılan büyü Iced Shell gibi çok az bilinen çok az büyüsü vardır.Bu büyü hakkında pek bir şey bilinmemektedir.









Unison Raid

Unison Raid (合体魔法, ユニゾンレイド, Yunizon Reido) bir sınıflandırılmamış büyüdür.
   İki Büyücü birlikte daha büyük bir saldırı oluşturmak için,birlikte doğadaki benzer iki büyüyü kullanarak büyülerini birleştirmelerini sağlayan bir büyüdür,iki büyü birleşince oldukça büyük bir büyü gücü ortaya çıkar.Bir çok büyücü çok güç harcamadan Unison Raid yapabilmek için hayatlarını boşa harcarlar. Ancak, Lucy Heartfilia,Juvia Lockser,Wendy Marvell ve Gray Fullbuster ilk girişimkleri üzerine başarılı oldu.



FOTOGRAFLAR

Ice-Make

   Freeze





Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Fairy Tail //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //